Reinigen onder (hoge) druk/ stoom

 

Door te investeren in de nieuwste hogedrukreiniger van Dibo is het voor ons mogelijk om bijna elke ondergrond terug schoon te krijgen.

We kunnen de druk en temperatuur van het water op elke ondergrond afstemmen, dit betekend dat we in tegenstelling tot de traditionele koud water hogedrukreinigers ook op lage druk maar met hoge temperaturen kunnen reinigen waardoor we op zeer gevoelige ondergronden zoals bv. Crepi, houten terassen, tuinmeubels, gevels, monumenten,... geen schade aanrichten door een te hoge druk te gebruiken.

 

Heeft u een vervuilde gevel,oprit of object waarvan u niet zeker bent of we het weer schoon krijgen? Wij komen ter plaatse en testen het, zo bent u zeker van het eindresultaat.

 

Heetwater onkruidbestrijding = dé beste oplossing!

De heetwater-methode is vandaag de dag de bewezen veiligste en beste oplossing om onkruid en mos te bestrijden, zonder gebruik te maken van pesticiden. De heetwatertechnologie is gebaseerd op thermische onkruidbestrijding, nl. op het overdragen van warmte-energie in de plant.

Door onkruid en mos te besproeien met water van 140° C worden niet alleen het onkruid, maar eveneens de wortel en de zaden van de plant aangetast. Omdat de plant niet meer in staat is om te bloeien en zich verder te verspreiden, ontstaat er een preventieve werking en blijft het onkruid steeds langer weg.

Voordelen van de heetwatertechnologie als onkruidbestrijding:

 

  • Minimale milieubelasting: uit onderzoek blijkt dat heet water het meest effectieve alternatief voor pesticiden is.
  • Zeer effectief: 3 behandelingen per jaar volstaan (afhankelijk van onkruid en weersomstandigheden).
  • Bestrijdt nagenoeg alle soorten onkruid.
  • In te zetten op elke ondergrond.
  • Lagere kost voor eindklant door het gebruiken van heet water i.p.v pesticide.