U kan uw getuigenis hieronder in de box intypen. U doet er ons een groot plezier mee uw ervaring met ons te delen. Bedankt hiervoor!

REFERENTIES


Reacties

Olivier Garnier
3 maanden geleden

Zeer blij en verbluft van Pieter zijn werk bij ons! De modderpoel die de oprit ooit was is fantastisch, mooi en praktisch heraangelegd. Het ontwerp dat Pieter maakte klopte perfect en gaf nog wat mogelijkheden om details af te stemmen. Afspraken waren steeds duidelijk en ook afgestemd op mijn wensen en budget (is hier in twee fases verlopen). Wat een metamorfose! Ik ben er super blij mee! Doe zo voort Pieter, je bent een op-en-top vakman!

Michiel Vanstreels
2 jaar geleden

ZEER tevreden over het geleverde werk van Pieter & team.
Ze hielden ons super goed op de hoogte wanneer ze de werken zouden komen uitvoeren.
De werken werden zeer stipt en professioneel uitgevoerd, ondanks de bomen omsingeld waren door bijgebouwen enz.
Van begin tot einde alles super vlot verlopen, zeker een aanrader voor iedereen.
100x bedankt pieter & zijn team!

Dylan
3 jaar geleden

Heel tevreden! Een super mooie houten afsluiting en een houten poortje op maat gemaakt, top kwaliteit! Pieter is zeer correct met zijn afspraken en wat een geweldig resultaat!

Rilla Lysens
3 jaar geleden

Super tevreden van het werk van Pieter. Vriendelijk, correct, stipt. Werken heel proper en volgens de afspraken. Geven ook goed, to the point advies. Aanrader!

Nicky Verplancke
4 jaar geleden

Pieter Verdeyen in onze bomen, dat hebben we al 2x meegemaakt. De 1ste keer groeide een boom helemaal verkeerd door plaatsgebrek. De 2e keer was een boom bij de storm in 2 gebroken en die ernaast stond op punt om te breken. Dankzij zijn reddingsactie hebben onze bomen het overleefd en staan ze er weer mooi bij.
Pieter geeft heel goed advies en verschillende mogelijkheden met de eventuele gevolgen. Hij reageert snel, werkt efficiënt, proper en zonder overlast. En heel belangrijk: hij is eerlijk en komt zijn afspraken na. We zijn blij dat we voor Pieter Verdeyen gekozen hebben. Dankzij zijn goede werk bij ons zijn onze overburen ook al tevreden klanten geworden.

Irene Goethuys
4 jaar geleden

Stipt en accuraat werk.
Toffe samenwerking.
De betaalde prijs stemde perfect overeen met de offerte.
Eén adres : Pieter Verdeyen

Uyttendaele Ann
4 jaar geleden

Pieter Verdeyen en zijn team zijn bij ons zeer hoge, moeilijke bomen komen snoeien. Het resultaat mag gezien worden, ik kan hen echt aanraden, ze klimmen in een boom alsof het niets is, dit met zeer professioneel, veilig materiaal. Een aanrader van
formaat.

Jimmy Martens
4 jaar geleden

Top van A tot Z.
Firma Verdeyen weet waar ze mee bezig zijn.
Zeer professioneel en eerlijk.

Nico
4 jaar geleden

Wij zijn heel tevreden dat Pieter onze tuinwerken heeft uitgevoerd. Hij heeft bij ons een basketpleintje aangelegd, de haag gerepareerd, een padje met boordstenen geplaatst , kortom vanalles wat! Pieter was zeer bereikbaar en antwoordde steeds snel op onze vragen. Hij werkt goed door en we zijn zeer tevreden met het resultaat. Daarnaast heeft hij ons ook nog geholpen met het opruimen van groot afval. Pieter is een sympathieke en gedreven gast, wat resulteerde in een fijne samenwerking. Ik zou hem zeker aanbevelen.

Tim Vlasselaerts
4 jaar geleden

Tuin laten heraanleggen door Pieter.
Goede opvolging, zeer goed advies (wat nodig was) correcte prijs en goed werk. Samengevat: vakmanschap van a tot z, een verademing na andere ervaringen. Voor onze volgende werken kiezen we ook direct terug voor Pieter.

Reactie plaatsen

Oude Haegestraat 15, 1910 Kampenhout

GSM 0468 15 80 87

BTW-nr.: BE0645.921.119